Ώρα Χορού | Σάββατο 09/07, 20:00 στην ΕΡΤ2

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Eπεισόδιο 15
«Χρήστος Παπαδόπουλος»
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος σπούδασε χορό και χορογραφία στη σχολή SNDO (School for New Dance Development) στο Άμστερνταμ, θέατρο στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Όλα αυτά και κυρίως το γεγονός ότι μεγάλωσε στη φύση της Νεμέας δημιουργούν ένα υπέροχο κράμα που κάνουν την πορεία του και τα έργα του να ξεχωρίζουν.

Ένας από τους καλύτερους χορογράφους της γενιάς του, μιλά για όσα τον εμπνέουν, για τα έργα του OPUS, ELVEDON, ΙΟΝ που έχουν δεχθεί εγκωμιαστικές κριτικές διεθνώς, αλλά και την συμμετοχή του στην Τελετή Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και την συνολικότερη συνεργασία που ακολούθησε με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Παράλληλα, ο Χρήστος Παπαδόπουλος εξομολογείται τις βαθιές σκέψεις του στη Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία βρίσκεται πίσω από τον φακό.

Μιλούν επίσης: Θωμάς Μοσχόπουλος, σκηνοθέτης-καλλιτεχνικός διευθυντής θεάτρου Πόρτα, Γιώργος Κοτσιφάκης, χορευτής, Ιωάννα Παρασκευοπούλου – χορεύτρια.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX #WraXorou

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr