1.000 χρώματα του Χρήστου | «Λυδία, Βασίλης, Μαρίνα» | 28/04/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Τα «1.000 ΧΡΩΜΑΤΑ του Χρήστου» που τόσο αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους, συνεχίζουν το χρωματιστό ταξίδι τους και το 2020, με νέα επεισόδια.

Αυτήν τη φορά, ο Χρήστος θα κουβεντιάζει με τον Πιτιπάου και θα μας διηγηθεί μύθους του Αισώπου, ενώ τρία ποντικάκια στη σοφίτα θα μας μάθουν αλφαβήτα. Ακόμα, θα ταξιδέψουμε στο «Κλίμιντριν», μια μαγική χώρα για παιδιά, που άλλοτε πετάει στον αέρα κι άλλοτε κρύβεται μέσα στο γρασίδι στις γωνιές των δρόμων.

Ο Καθηγητής Ήπιος Θερμοκήπιος θα μας ξεναγήσει στις χώρες της Ευρώπης, ενώ είκοσι συγγραφείς θα μας αυτοσυστηθούν και θα μας μιλήσουν για τα βιβλία τους.

«1.000 ΧΡΩΜΑΤΑ του Χρήστου»: Μια εκπομπή με παιδιά που, παρέα με τον Χρήστο, ανοίγουν τις ψυχούλες τους, μιλούν για τα όνειρά τους, ζωγραφίζουν, κάνουν κατασκευές, ταξιδεύουν, διαβάζουν βιβλία, τραγουδούν, κάνουν δύσκολες ερωτήσεις, αλλά δίνουν και απρόβλεπτες έως ξεκαρδιστικές απαντήσεις…

Γράμματα, e-mail, ζωγραφιές και μικρά video που φτιάχνουν τα παιδιά συμπληρώνουν την εκπομπή που φτιάχνεται με πολλή αγάπη και μας ανοίγει ένα παράθυρο απ’ όπου τρυπώνουν το γέλιο, η τρυφερότητα, η αλήθεια κι η ελπίδα.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Χρήστος Δημόπουλος.
Σκηνοθεσία: Λίλα Μώκου.
Σκηνικά: Ελένη Νανοπούλου.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Χρήστος Μακρής.
Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης.
Εκτέλεση παραγωγής: RGB Studios.

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ΜένουμεΣπίτι #ΜένουμεΕΡΤ #menoumespiti

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr