10+2 χρόνια μετράει το Φεστιβάλ των Λουτρών Πόζαρ | 21/07/2022 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει, ανανεώνοντας το ραντεβού του με το κοινό πιο εντυπωσιακό και μεγάλο από ποτέ. Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι. Η μουσική γίνεται ένα με το περιβάλλον, οι αναμνήσεις γεμίζουν νότες, και το φεστιβάλ Πόζαρ περιμένει ανυπόμονα τους φίλους του, που θα ζήσουν το απόλυτο μουσικό τριήμερο – μέσα σε ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα. 13 χιλιόμετρα από την ιστορική Αριδαία και 35 χιλιόμετρα από την Έδεσσα, σε υψόμετρο 390m στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν οι ιαματικές πηγές, που βρίσκονται στις όχθες του θερμοποτάμου σχηματίζουν ένα τοπίο μυστικιστικό, ιδανικό για να φιλοξενήσει το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου το πρόγραμμα ανοίγουν οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Αγγελάκας, το Σάββατο 23 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνουν Γιάννης Χαρούλης και Ματούλα Ζαμάνη ενώ η αυλαία πέφτει την Κυριακή 24 Ιουλίου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr