10ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας δόθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το 10ο PICK Πάτρας. Μία εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή της μεγάλης αυτής αθλητικής και πολιτιστικής εκδήλωσης, ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού κ.Βασιλειάδης, εξήγησε τους λόγους που η πολιτεία έθεσε υπό την αιγίδα της τη διοργάνωση αυτή.

Μπορεί να είναι ένας αγώνας kart μέσα στους δρόμους της Πάτρας, όμως ειδικά φέτος, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 ετών από την 1η διοργάνωση, θα πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερες παράλληλες δράσεις με έμφαση στην οδική ασφάλεια, μέσα από σεμινάρια, ημερίδες και παρουσιάσεις για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και πως προσεγγίζουν οδηγικά, τον ξεχωριστό αυτόν αγώνα οι ίδιοι οι οδηγοί.

Παράλληλα με την εθελοντική αιμοδοσία, την ενημέρωση για τους δότες μυελού των οστών, θα πραγματοποιηθεί και έκθεση φωτογραφίας από τα 9 PICK που έχουν πραγματοποιηθεί, εκθέσεις αυτοκινήτων, stunt show αλλά και συναυλία για όσους παρακολουθήσουν τον αγώνα. Απευθείας από την ΕΡΤ το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου.

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr