22η σύνοδος κορυφής ΕΕ-Κίνας | Πρόεδρος ΕΕ κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν | 22/06/2020

Η σχέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Κίνα είναι μια από τις πιο στρατηγικά σημαντικές σχέσεις που έχουμε και ταυτόχρονα παρουσιάζει μεγάλες προκλήσεις.

Η σημερινή σύνοδος αποτέλεσε μια πολύτιμη ευκαιρία να συζητήσουμε και να προωθήσουμε κάθε πτυχή της σύνθετης και καίριας αυτής εταιρικής σχέσης.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι προσηλωμένη στον στόχο της ταχείας και ουσιαστικής προόδου. Προσδοκούμε η κινεζική ηγεσία να επιδείξει αντίστοιχο επίπεδο φιλοδοξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολούθησέ μας στους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/
https://twitter.com/EEAthina
https://www.instagram.com/ee_athina/

Παρακαλούμε να σέβεστε τους όρους συμμετοχής και σχολιασμού στο κανάλι μας τους οποίους μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.youtube.com/user/EURepresentationGR/discussion?view_as=subscriber. Τα σχόλια και οι αναρτήσεις που δεν συμμορφώνονται με έναν ή περισσότερους από τους όρους αυτούς μπορούν να αφαιρεθούν. Η πρόσβαση των χρηστών μπορεί να ανασταλεί σε περίπτωση συνεχιζόμενων παραβιάσεων των όρων συμμετοχής.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr