Αφιξη του Α.Τσίπρα στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ

Αφιξη του Α.Τσίπρα στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.ebs
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:We need a president that will support the EU, so we need a president that will support the fundamental ideas of the EU. Which is solidarity, democracy social cohesion. So, we need a president that will be against neo-liberalism, against austerity and of course this xenophobic approach of some extreme rights that rise up in the EU.

Χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο που θα υποστηρίξει την ΕΕ, άρα χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο που θα υποστηρίξει τις θεμελιώδεις ιδέες της ΕΕ, που είναι η αλληλεγγύη, η δημοκρατία και η κοινωνική συνοχή. Επομένως, χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο που θα είναι ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό, κατά της λιτότητας και βεβαίως κατά αυτής της ξενοφοβικής προσέγγισης ορισμένων ακραίων μορφωμάτων που αναδύονται στην ΕΕ. Αυτός ο Πρόεδρος δεν μπορεί να είναι ο Webber. Αυτή είναι η θέση μου.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr