Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης με τα νησιά του βορ. Αιγαίου | 12/2/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Ολοκληρωμένο μέσα στο καλοκαίρι θα είναι το έργο στον λιμένα του Πυθαγορείου Σάμου, υπόσχονται οι αρμόδιοι. Ένα αίτημα των κατοίκων για την κατασκευή του κτιρίου της πύλης ελέγχου διαβατηρίων θα είναι έτοιμο σε ένα μήνα και πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, διαβεβαιώνει ο Τάσος Νικολαϊδης, πρόεδρος της κοινότητος Πυθαγορείου.
Επίσης, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, υλοποιείται. Την 1η Μαρτίου, θα ξεκινήσει δρομολόγιο πλοίου στην γραμμή Θεσσαλονίκη- Λήμνος– Μυτιλήνη– Χίος και Βαθύ Σάμου. Η σύνδεση, που επρόκειτο να αρχίσει τον περασμένο Νοέμβριο καθυστέρησε λόγω της πανδημίας. Όπως έγινε γνωστό το δρομολόγιο θα εκτελείται μια φορά την εβδομάδα, αλλά μόνο για την περίοδο του χειμώνα και θα διακόπτεται από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr