Ανησυχία εκφράζουν οι επιδημιολόγοι για την έκρηξη των κρουσμάτων ΕΡΤ 03/02/2021

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Οι επιδημιολόγοι εκφράζουν την ανησυχία τους για την έκρηξη των κρουσμάτων την οποία αποδίδουν στην κινητικότητα που σημειώθηκε το προηγούμενο διάστημα με το άνοιγμα των καταστημάτων. Στην ΕΡΤ μίλησαν το πρωί ο Χαράλαμπος Γώγος καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και ο Στέργιος Λογοθετίδης επικεφαλής Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ, οι οποίοι υπογράμμισαν την ανάγκη του εμβολιασμού όλου του νοσηλευτικού προσωπικού και πως πρέπει να επιταχυνθεί ο ρυθμός των εμβολιασμών στον γενικό πληθυσμό.
Ο κ. Γώγος πρόσθεσε ότι για να έχει εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα πρέπει να επιταχυνθούν οι ρυθμοί εμβολιασμού, ενώ επεσήμανε ότι για να υπάρξει πτώση των κρουσμάτων είναι αναγκαίο να τηρούνται τα μέτρα ατομικής προστασίας και να είναι ελεγχόμενη η κινητικότητα του πληθυσμού.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr