Αντιπαράθεση για την απαγόρευση των συναθροίσεων στις εκδηλώσεις Πολυτεχνείου |16/11/20 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Αντιπαράθεση για την απαγόρευση όλων των δημοσίων συναθροίσεων σε όλη τη χώρα ως το βράδυ της Τετάρτης, με αφορμή την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου, για επιδημιολογικούς λόγους, έχει ξεσπάσει στον πολιτικό και νομικό κόσμο.
Πλήγμα για τη δημοκρατία χαρακτηρίζει η αντιπολίτευση την απαγόρευση των δημοσίων συναθροίσεων στις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, για πολιτική ανευθυνότητα από την πλευρά της αντιπολίτευσης κάνει λόγο η Κυβέρνηση.
Στην ΕΡΤ μίλησαν για το θέμα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης και το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός.
Δεν πρόκειται για αντισυνταγματική απαγόρευση, υπάγεται στο άρθρο 11 του Συντάγματος, τόνισε στην ΕΡΤ ο Αντώνης Μανιτάκης, Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και έκανε λόγο για αντιδράσεις παράλογες που προσβάλουν την κοινή λογική.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr