Άρχισε η διακομιδή ασθενών σε κλινική της Θεσσαλονίκης που έχει επιταχθεί | 29/11/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Νέο θλιβερό ρεκόρ θυμάτων από κορονοϊό καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, είχαμε 121 νέους θανάτους, 606 διασωληνωμένους και 1.747 νέα κρούσματα.

Στη Θεσσαλονίκη, άρχισε ήδη η μεταφορά ασθενών από δημόσια νοσοκομεία στο κέντρο αποκατάστασης ΑΡΩΓΗ στην Πυλαία. Σήμερα αναμένονται ασθενείς από τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Παπανικολάου ενώ αύριο αναμένεται να λειτουργήσει και η δεύτερη κλινική που έχει επιταχθεί. Οι κλίνες ΜΕΘ στην πόλη εξακολουθούν να είναι από ασθενείς με Covid ενώ ο Νικόλαος Καπραβέλος, Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, έκανε λόγο για υγειονομική τραγωδία και απηύθυνε έκκληση να σταματήσουμε να μιλάμε για άρση των περιοριστικών μέτρων. Μικρή αχτίδα αισιοδοξίας έδωσαν τα χθεσινά στοιχεία για τις εισαγωγές στο Ιπποκράτειο που ήταν μειωμένες κατά 15%.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr