Αυστηρά μέτρα και προειδοποιήσεις-Η εικόνα της επιδημίας από τον ΕΟΔΥ-Ακόμη 3 νεκροί | 21/03/20 |ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Στην Κοζάνη 10 είναι συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, με τους δύο νοσούντες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Στην Καστοριά είναι αρνητικά τα 29 δείγματα από το προσωπικό του νοσοκομείου γεγονός που δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας καθώς θα μπορεί να λειτουργήσει και πάλι, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται.

Στην Ξάνθη επιβεβαιώθηκε και τέταρτο κρούσμα κορονοϊού από το νοσοκομείο της πόλης.

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού καταγράφηκε στο νομό Σερρών -πρόκειται για μία γιατρό, στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου, το οποίο έκλεισε.

Το 10ο θύμα του κορονοϊού -η 93χρονη είναι από τον Πύργο Ηλείας, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ενώ είχε και βηματοδότη και ήταν επαφή από το γκρουπ των εκδρομέων στους Άγιους Τόπους. Η κόρη της είχε πάει στην εκδρομή και η οποία νοσηλεύεται και αυτή στο πανεπιστημιακό του Ρίου.

Δύο ακόμη κρούσματα επιβεβαιώθηκαν στη Θεσσαλία ανεβάζοντας τον αριθμό στα δέκα. Ο ένας είναι ο 17χρονος από τα Τρίκαλα που επέστρεψε από τη Γερμανία ενώ ο άλλος νεαρός είναι από τη Λάρισα, όπου έχουν αναφερθεί οκτώ συνολικά και έχουμε και ένα κρούσμα στο Βόλο.

Στην Καλαμάτα είναι ευχάριστα τα νέα καθώς είναι αρνητικά τα 19 δείγματα από το προσωπικό του νοσοκομείου και μπορεί να λειτουργεί κανονικά.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr