Αυτός και ο Άλλος | Ρένος Χαραλαμπίδης | 30/07/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Ένας πολύ αγαπητός φίλος, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, μπαίνει στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

Λίγο πριν την επιστροφή του στην τηλεοπτική μυθοπλασία με την καινούρια σειρά της Όλγας Μαλέα για την ΕΡΤ, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης ταινιών που αγαπήθηκαν, όπως τα «Φτηνά τσιγάρα», εξηγεί τη σχέση του με διαφορετικές μορφές τέχνης και αποκαλύπτει ότι θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο ως σκηνοθέτη.

Επίσης, μιλά για τη νέα ταινία που ετοιμάζει με κεντρικό θέμα το ραδιόφωνο, αλλά και την Αθήνα τη νύχτα, για τους ρόλους που τον καθιέρωσαν και για τον ρόλο που ο ίδιος θεωρεί ότι έπαιξε καλύτερα.

Ακόμη, αναφέρεται στα βιώματα που γέννησαν διάσημες ατάκες από τις ταινίες του, αλλά και στις γυναίκες της ζωής του, στις οποίες όπως λέει, θα έπρεπε να… πληρώνει πνευματικά δικαιώματα
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX #ertflixgr

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr