Διαφημιστείτε στις σελίδες του eklogika.gr


Διαφήμιση στο eklogika.gr

Είστε υποψήφιος;
Αξιοποιείστε την ισχύ και το κύρος του eklogika.gr προς όφελος σας

  • πάνω από 2,5 εκατ. pageviews και πάνω από 1 εκατ. επισκέψεις κατά την τελευταία επίσημη προεκλογική περίοδο
  • σχεδόν 12,5 εκατ. pageviews, 5,7 εκατ. επισκέψεις από 1,77 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες κατά το 2013

 Δείτε τα στοιχεία επισκεψιμότητας του eklogika.gr για το 2013 από το Google analytics


eklogika-header

Πως θα προβληθείτε στο eklogika.gr

Το www.eklogika.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβληθείτε στις σελίδες του διαδικτυακού του τόπου με εναλλακτικούς τρόπους (banners ή ειδικά πακέτα υπηρεσιών προβολής) και σε πολλά επίπεδα τιμών και προσφερόμενων υπηρεσιών.

1.    Προβολή με Banners

Προβολή με banners διαφόρων μεγεθών επιλέγοντας τη θέση και την σελίδα που σας ενδιαφέρει. Το banner μπορεί να προβληθεί σταθερά η περιοδικά είτε στην εξωτερική σελίδα του eklogika.gr είτε σε εσωτερικές σελίδες είτε σε όλες. Οι τιμές καθορίζονται από τη θέση και το μέγεθος του banner.

Η προβολή μέσω banners είναι ιδανική για συνδυασμούς, κόμματα, υποψηφίους και επιχειρήσεις, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την τεράστια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ επισκεψιμότητα και το κύρος του eklogika.gr για να φτάσει το μήνυμά τους στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του. 

2.    Πακέτα προβολής για υποψηφίους

Προβολή κατάλληλη για υποψήφιους  -με ειδικά επεξεργασμένα πακέτα προσφερόμενων υπηρεσιών – στις σελίδες των ψηφοδελτίων, την αρχική σελίδα κ.α. σχεδιασμένα με βάση τις ανάγκες και τους στόχους καθενός.

Για την προβολή αξιοποιούνται όλες οι δυνατότητες του διαδικτύου και οι εφαρμογές multimedia ώστε το μήνυμά σας να φτάσει στους δικούς σας ψηφοφόρους.


 

Γιατί να προβληθείτε στο eklogika.gr

1. Γιατί είναι το μεγαλύτερο πολιτικό – ειδησεογραφικό – εκλογικό site, υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, μοναδικό στο είδος του.

2. Γιατί έχει πολύ μεγάλη  στοχευμένη επισκεψιμότητα.

3. Γιατί ΟΛΟΙ οι επισκέπτες του είναι ενεργοί πολίτες, ενδιαφέρονται για τα κοινά, διαδραματίζουν ρόλο στο περιβάλλον τους και στην οικονομία.

4. Γιατί διαθέτει τη μεγαλύτερη τράπεζα πληροφοριών για πολιτικές ειδήσεις, την Ευρωπαίκή Ένωση, την αυτοδιοίκηση, τις εκλογές, τα κόμματα, τα ψηφοδέλτια, τις οδηγίες για υποψήφιους και ψηφοφόρους, τις δημοσκοπήσεις, online νομικές απάντήσεις για θέματα εκλογών και αυτοδιοίκησης και γενικά όσα αναζητούν οι ενεργοί πολίτες.

5. Γιατί βρίσκεται ψηλά στις λέξεις κλειδιά στην αναζήτηση του google, με αποτέλεσμα να βρίσκουν τις πληροφορίες του και όσοι δεν το γνωρίζουν.

6. Γιατί οι τιμές προβολής στο eklogika.gr όχι μόνο δεν είναι ακριβές αλλά διαθέτουν την καλύτερη αναλογία τιμής / απόδοσης.

7. Γιατί το newsletter του φτάνει καθημερινά σε 46000 αποδέκτες και η προβολή σε αυτό παρέχεται ΔΩΡΟ με κάθε συμφωνία – πακέτο διαφημιστικής προβολής.

8. Γιατί οι ειδήσεiς του αναρτώνται και στις σελίδες του στα socialmedia (facebook, twitter, linkedin, google+)


Πως θα ενημερωθείτε για τον τιμοκατάλογο του eklogika.gr και τα ειδικά πακέτα προβολής

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τους τιμοκαταλόγους του eklogika.gr και τα ειδικά πακέτα προβολής, υποψηφίων, συνδυασμών,  κομμάτων, επιχειρήσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  • Στα τηλ. 2310 455254, 2310 454250
  • Με e-mail από τη σελίδα επικοινωνίας του eklogika.gr ή πατώντας εδώ.

 *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας από το eklogika.gr για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

 


Θέσεις Banner για διαφήμιση στο webtv.eklogika

Μπορείτε να διαφημιστείτε με Banners και μέσα από τις σελίδες του webtv.eklogika. Δείτε παρακάτω τις θέσεις διαφημιστικών Banners στο webtv.eklogika:

  • Banner Κορυφής 728×90
  • Banner Σελίδων 728×90
  • Banner Υποσέλιδου 728×90
  • Banner Στήλης 300×250

Ενδεικτικά PrintScreen με τις θέσεις των Banner