Διακρίσεις για οικοτεχνία τυροκομικών στην Ασβεστόπετρα Κοζάνης | ΕΡΤ
Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Επιδόρπια με βάση το μέλι και τα τυροκομικά, θα παρασκευάσει μία μικρή μονάδα οικοτεχνίας τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ασβεστόπετρα Κοζάνης. Η μονάδα λειτουργεί μόλις επτά μήνες και κατάφερε στην πρόσφατη έκθεση Αγροτεχνίας Θεσσαλονίκης, να κερδίσει την πρωτιά γευσιγνωσίας, και να δεχτεί πρόταση για τη συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκή Έκθεση στο Παρίσι, τον Μάιο του 2019.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΙΡΗ ΚΕΣΚΙΛΙΔΟΥ
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/