ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ | Trailer | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Διεθνής συμπαραγωγή της ΕΡΤ με την Κινεζική Τηλεόραση.
«Οι νέες ισορροπίες στο διεθνές σύστημα και η ελληνοκινεζική συνεργασία»

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 23:15, η ΕΡΤ1 μεταδίδει την ενημερωτική εκπομπή λόγου «Διάλογοι Πολιτισμών», συμπαραγωγής της ΕΡΤ και του αγγλόφωνου καναλιού CGTN της Κινεζικής Τηλεόρασης CCTV, στην οποία συμμετέχουν διεθνείς προσωπικότητες.

Ειδικότερα, ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο πρόεδρος του Ερευνητικού Ινστιτούτου «Διάλογοι των Πολιτισμών» Βλαντιμίρ Γιακούνιν, καθώς και ο οικονομολόγος και πρώην αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Justin Yifu Lin, συζητούν με θέμα «Οι νέες ισορροπίες στο διεθνές σύστημα και η ελληνοκινεζική συνεργασία».

Την εκπομπή, που μαγνητοσκοπήθηκε στην αγγλική γλώσσα στο Νησί των Ιπποτών στο περιθώριο του Διεθνούς Φόρουμ «Ρόδος 2018», παρουσιάζουν ο Φάνης Παπαθανασίου και η Κινέζα δημοσιογράφος του CGΤΝ, Liu Xin.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης
Έρευνα: Φάνης Παπαθανασίου
Διεύθυνση παραγωγής: Αθηνά Βάρσου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Παρουσίαση: Φάνης Παπαθανασίου

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr