Διαβουλεύσεις : Ασυνόδευτα Ανήλικα Παιδιά στην Ελλάδα (20/06/20

Αυτό το Σάββατο οι Διαβουλεύσεις με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων συζητούν για τα ασυνόδευτα ανήλικα στην Ελλάδα.
Ποιά και πόσα είναι αυτά τα παιδιά;
Πού μένουν;
Ποιό είναι το παρόν και το μέλλον τους;
Το στρατηγικό σχέδιο της χώρας μας για τα ασυνόδευτα ανήλικα και η δράση των οργανισμών και των οργανώσεων που έχουν στην ευθύνη τους αυτά τα παιδιά, είναι δύο ακόμη θέματα που εξετάζουν με την Ματρώνη Δικαιάκου, η πρόεδρος της Υποεπιτροπής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας και της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων, βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, ο Εθνικός Εισηγητής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων του Υπουργείου Εξωτερικών Ηρακλής Μοσκώφ και η ​Ειδική Παιδικής Προστασίας, Υπεύθυνη για τα Ασυνόδευτα Παιδιά στο Γραφείο Συνεργασίας της UNICEF στην Ελλάδα Mαριέλλα Μιχαηλίδου.
Η Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα Ειρήνη Αγαπηδάκη παρεμβαίνει τηλεφωνικώς για να ενημερώσει για την φιλοσοφία του εθνικού σχεδιασμού για τα ασυνόδευτα ανήλικα και την πρόοδο των μετεγκαταστάσεων.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr