Διαβουλεύσεις : Γεφυρώνοντας την Απουσία (22/09/2018)

Αυτό το Σάββατο οι ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ γνωρίζουν τις «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», την πλατφόρμα δικτύωσης των απανταχού δημιουργικών Ελλήνων.

Η Ματρώνη Δικαιάκου συναντά κάποιους από τους ανθρώπους που τις σχεδίασαν, τις έχτισαν και τις περπατούν εδώ και περίπου έναν χρόνο, ώστε να συναντηθούν οι Έλληνες- παλαιότεροι και νεότεροι μετανάστες σε 130 χώρες, με τις εγχώριες δυνάμεις, επ’ αγαθώ της ελληνικής οικονομίας και της ατομικής ευημερίας.

Στο στούντιο ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Λόης Λαμπριανίδης, η Διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και αντιπρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Εύη Σαχίνη και 3 νέοι άνθρωποι που σπούδασαν στο εξωτερικό και επέλεξαν να επιστρέψουν στα πάτρια, ακολουθώντας διαφορετικές πορείες.

Μέσω skype δυο ακόμη Έλληνες επιστήμονες μιλούν από το εξωτερικό για τις δικές τους αναζητήσεις και επιλογές.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr