Διαβουλεύσεις : Η σύγχρονη, αόρατη δουλεία εκατομμυρίων ανθρώπων (19/10/2019)

Το παγκοσμιοποιημένο έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων, που εκτιμάται ότι έχει παγιδεύσει 40 εκατομμύρια 300 χιλιάδες γυναίκες, άνδρες και παιδιά, βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπο­μπής «Διαβουλεύσεις» με την Ματρώνη Δικαιάκου, αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 10.00, στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων,
η εκπομπή αφιερώνει τον μισό της χρόνο στο ντοκιμαντέρ She is not for sale, που ερευνά την καταναγκαστική εκπόρνευση γυναικών από τη Μολδαβία και προβάλλεται σε παγκόσμια πρώ­τη.

Στο στούντιο για την ανάλυση της ελληνικής πραγματικότητας ο Εθνικός Εισηγητής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων​ Κωστής Μοσκώφ, η βουλευτής της ΝΔ και Πρόε­δρος της Υποεπιτροπής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας και της Εκμετάλλευσης Ανθρώ­πων ​Σοφία Βούλτεψη και το στέλεχος της Ομάδας Αντιτράφικινγκ στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας Σπύρος Μπράτσικας.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr