Ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν οι φοιτητές που συνελήφθησαν στην Πρυτανεία του ΑΠΘ | 23/02/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι τριανταένας συλληφθέντες στα επεισόδια που συνέβησαν στην πρυτανεία του ΑΠΘ, μετά τον ορισμό δικασίμου στις 25 Φεβρουαρίου. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί συγκεντρώσεων. Κατά περίπτωση κατηγορούνται για απήθεια, βία κατά υπαλλήλων, απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης και οπλοφορία. Νωριτερα πραγματοποιηθηκαν συγκεντρωσεις συμπαραστασης.
Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ με νέα ανακοίνωση υποστηρίζουν ότι δεν ήταν φοιτητές όλοι οι καταληψίες όπως και οι συλληφθέντες. Παρά την επεισοδιακή εκκένωση του κτηρίου της πρυτανείας από τις αστυνομικές δυνάμεις, ο χώρος της διοίκησης παραμένει και πάλι υπό κατάληψη. Περίπου 50 άτομα βρίσκονται μέσα στο κτίριο.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr