«Ελλάδα-ΕΕ : 40 χρόνια πιο δυνατοί μαζί» #40ΕλλάδαΕΕ | Ο Γιώργος Μοσχόβης, στην «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Ο Aναπληρωτής Επικεφαλής της Aντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Γιώργος Μοσχόβης, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ και σημερινή ΕΕ αλλά και για τα όσα προσέφερε η ένταξη της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Την 18η Φεβρουαρίου 2021, σε ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, ξεκίνησαν οι κοινές δράσεις του εορτασμού των 40 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ και σημερινή ΕΕ. Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το κοινό λογότυπο της επετείου. (Link στη Βουλή TV της συνεδρίασης)

Πρόκειται για κοινή πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων, του Υπουργείου Εξωτερικών υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τα Ευρωπαϊκά Θέματα, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικές ενημερώσεις αναλόγως του προγραμματισμού κατά τη διάρκεια του έτους.
Μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στις ιστοσελίδες των τεσσάρων θεσμών
• Βουλή των Ελλήνων : https://www.hellenicparliament.gr/
• Υπουργείο Εξωτερικών : https://www.mfa.gr/index.html
• Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα : https://ec.europa.eu/greece/home_el
• Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Γραφείο στην Ελλάδα : https://www.europarl.europa.eu/greece…
Καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των τεσσάρων θεσμών με το hashtag #40ΕλλάδαΕΕ, ενώ μπορείτε να συμμετέχετε με δικές μαρτυρίες στα προσωπικά σας socialmedia, χρησιμοποιώντας το ίδιο hashtag.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολούθησέ μας στους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/
https://twitter.com/EEAthina
https://www.instagram.com/ee_athina/

Παρακαλούμε να σέβεστε τους όρους συμμετοχής και σχολιασμού στο κανάλι μας τους οποίους μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.youtube.com/user/EURepresentationGR/discussion?view_as=subscriber. Τα σχόλια και οι αναρτήσεις που δεν συμμορφώνονται με έναν ή περισσότερους από τους όρους αυτούς μπορούν να αφαιρεθούν. Η πρόσβαση των χρηστών μπορεί να ανασταλεί σε περίπτωση συνεχιζόμενων παραβιάσεων των όρων συμμετοχής.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr