Εν αναμονή οι ελατοπαραγωγοί του Ταξιάρχη Χαλκιδικής | 26/11/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Οι ελατοπαραγωγοί του Ταξιάρχη Χαλκιδικής βρίσκονται σε αναμονή για την έγκριση διακίνησης της ελατοπαραγωγής από το κράτος. Η απόφαση δεν έχει οριστικοποιηθεί, όπως εξηγεί ο ελατοπαραγωγός κ. Γιώργος Μαλανδρής, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Κάθε μέρα Ελλάδα» της ΕΡΤ3, ωστόσο οι ίδιοι βρίσκονται σε ετοιμότητα. Όπως αναφέρει, έχει ήδη εγκριθεί η απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την μεταφορά και διακίνηση δενδρυλλίων από τις 27 Νοεμβρίου, όμως αναμένεται η έγκριση για την πώληση της παραγωγής στα πλαίσια του λιανεμπορίου.

Δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη μεταβολή στο εύρος των τιμών από τις προηγούμενες χρονιές, με τις τιμές να κυμαίνονται στα 30 με 40 ευρώ για ένα δέντρο. Η αγωνία των ελατοπαραγωγών αναμένεται να τελειώσει μετά την ενδεχόμενη λήξη του lockdown στη χώρα, στις 30 Νοεμβρίου, όπου και θα παρθεί η τελική απόφαση για την διακίνηση της παραγωγής.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr