Επιχείρηση «Ελευθερία»: Οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετέβη ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, λίγο πριν πραγματοποιηθεί ο πρώτος εμβολιασμός στη χώρα μας. Ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του σχεδίου «Ελευθερία», καθώς -όπως είπε – «είναι δύσκολο και πολύπλοκο εγχείρημα και χρειάζεται πολύ προσεκτικό σχεδιασμό. «Όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά δήλωσε: «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Πρώτη εμβολιάζεται μια νοσηλεύτρια και μετά ένας υπέργηρος σε αυτή την επιχείρηση «Ελευθερία», και φυσικά σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της χώρας σε μία συμβολική κίνηση αλλά και ουσιαστική προστασίας από την Covid-19», ενώ προσέθεσε ότι «προχωράμε με προσοχή χωρίς βιασύνες, βήμα, βήμα και θα πάμε καλά, με προσοχή».

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr