Έρευνα για τις επιπτώσεις των δύο απαγορευτικών στις Ελληνικές επιχειρήσεις | 16/11/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Μια έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρία “To the point” σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), αναδεικνύει τις επιπτώσεις που έχουν επιφέρει τα δύο lockdown στις επιχειρήσεις της χώρας κατά το έτος 2020.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Δημήτρη Κατσαντώνη, ο οποίος και μίλησε στην εκπομπή «Κάθε μέρα Ελλάδα» της ΕΡΤ3, πρόκειται για μία ποσοτική τηλεφωνική έρευνα με τη χρήση δομημένου ερωτηματολογίου και την υποστήριξη Η/Υ, στην περιοχή της δραστηριότητας του ΕΕΘ.

Η μέθοδος της δειγματοληψίας ήταν τυχαία στρωματοποιημένη, από λίστα μελών του Επιμελητηρίου με χρήση quotas. Στην έρευνα συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών, μέλη του ΕΕΘ. Στην πρώτη φάση της έρευνας που αφορούσε το απαγορευτικό του Οκτωβρίου, η οποία διενεργήθηκε από τις 10 έως τις 19 Οκτωβρίου 2020, ο αριθμός των συμμετεχόντων ανερχόταν στους 1030, με μέγιστο σφάλμα 2,5% , ενώ στη δεύτερη που διενεργήθηκε από 4 έως 6 Νοεμβρίου, για το δεύτερο απαγορευτικό συμμετείχαν 496, με μέγιστο σφάλμα 3,7%. Τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα παρουσιάστηκαν σε ημερίδα του Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από τους ερωτηθέντες για το αν η επιχείρησή τους ανήκει στους ΚΑΔ, οι οποίοι εμπίπτουν στους πληττόμενους από την πανδημία, το 70% απάντησε θετικά, το 29% απάντησε αρνητικά, ενώ ένα 1% απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr