Η Αθήνα πρωταγωνιστεί ξανά στο διεθνή τουρισμό | 24/07/2019 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Η City Contact είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον κλάδο του τουρισμού. Ιδρύθηκε το 1996 με στόχο να καλύψει τις ανάγκες πληροφόρησης τόσο των τουριστών όσο και των επαγγελματιών του χώρου, με εγκυρότητα και συνέπεια.

Προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών που ομαδοποιούνται σε 3 τομείς:

Maps & Guides

Τα Maps & Guides είναι μια μοναδική υπηρεσία στην Ελλάδα που παρέχει οργανωμένη διανομή ενημερωτικών τουριστικών εντύπων (Guides, Maps, και άλλα έντυπα), σε εκατοντάδες σταθερά σημεία, με αποκλειστικές συμβάσεις συνεργασίας με ξενοδοχεία και άλλους χώρους, στις πιο τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. Μέσα από τα ιδιόκτητα Info Stand που βρίσκονται στα συνεργαζόμενα σημεία, οι τουρίστες με δική τους πρωτοβουλία επιλέγουν τα έντυπα που επιθυμούν για την ενημέρωσή τους. Το 2018, μέσα από τα έντυπα που διανεμήθηκαν στα Info Stand ενημερώθηκαν περισσότεροι από 4,4 εκατ. τουρίστες, επισκέπτες της χώρας μας.

Η City Contact είναι μέλος της Visitor International του διεθνή οργανισμού με μέλη εταιρείες διανομής τουριστικών εκδόσεων από όλο τον κόσμο και ο CEO κος Γιάννης Γιαννακάκης μέλος του ΔΣ. Το παγκόσμιο συνέδριο για το 2019 του οργανισμού θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Οκτώβριο και η διοργάνωσή του γίνεται από τη City Contact.

Athens walking tours

Τα Athens Walking Tours προσφέρουν ξεναγήσεις ιστορικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος, που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες της Αθήνας να γνωρίσουν τον αρχαίο πολιτισμό της αλλά και τη σύγχρονη κουλτούρα της μέσα από ευχάριστους περιπάτους μέσα στην πόλη και στα αξιοθέατά της, σε ολιγομελείς ομάδες, με επιλεγμένους ξεναγούς. Η City Contact είναι η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε την οργανωμένη προσφορά Walking Tours στην Αθήνα, όπως επίσης και η πρώτη που εισήγαγε μια σειρά από γαστρονομικά τουρς με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Athens Food Tours. Οι ξεναγήσεις μας από τους έμπειρους διπλωματούχους ξεναγούς συγκεντρώνουν τα περισσότερα θετικά σχόλια από τους επισκέπτες σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες, όπως το TripAdvisor κ.ά.

Tornos News

Το Tornos News είναι ένα ειδησεογραφικό site με νέα και ειδήσεις αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του τουρισμού. Ένα χρηστικό, καθημερινό εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον τουριστικό κλάδο, σε ελληνική και διεθνή έκδοση, με ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr