Η Αυλή των Χρωμάτων – «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή & Loca Latina» | 28/3/2019 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
«Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή & Loca Latina»

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει τη θρυλική μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, αλλά και τον συγκλονιστικό μονόλογο της «Σίρλεϋ Βάλενταϊν» του Ουίλι Ράσελ, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Με πολύ κέφι και χαρά μιλήσαμε για τις δύο παραστάσεις, οι οποίες έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το θεατρόφιλο κοινό και παρουσιάζονται στο θέατρο Ριάλτο-Αλέκος Αλεξανδράκης, λίγο πριν αρχίσουν να περιοδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη φιλόξενη αυλή μας ήρθαν οι ηθοποιοί: Μπέσυ Μάλφα, Μάριος Δερβιτσιώτης, Παντελής Καναράκης, Γιάννης Κρητικός, Μάρκος Μπούγιας, Σοφία Παυλίδου, Πένυ Σταθάκη, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Θανάσης Τούμπουλης, Μαρία Φιλίππου, Παρθένα Χοροζίδου.

Μαζί μας και η τροπική μπάντα Loca Latina με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, μας ξεσήκωσαν με αγαπημένους ρυθμούς salsa, bachata, cha cha! Οι Έλληνες αγαπούν την λάτιν μουσική και οι Loca Latina με την αυθεντικότητα του ήχου τους, αλλά και τους επιδέξιους χορευτές, με τους οποίους συνεργάζονται, ξέρουν να κλέβουν τις εντυπώσεις!

Τραγούδησε: Seidel Borges

Έπαιξαν οι μουσικοί: Αλέξης Κώστας (congas/band leader), Στέλιος Γενεράλης (τιμπάλες-κρουστά), Μιχάλης Χασούρης (τρομπέτα), Δημήτρης Καμινάρης (τρομπέτα), Στέλιος Μίχας (τρομπόνι), Ηλίας Αργυρόπουλος (πιάνο), Γιάννης Κανακάρης (τρομπόνι).

Χόρεψαν: Ηλέκτρα Βενετσάνου, Θοδωρής Σοϊλεμεζίδης, Εμμανουέλα Σμυρναίου, Αγγελική Θωμοπούλου, Μαρλένα Κοσμοπούλου, Κωνσταντινος Παρικάκης, Αλέξανδρος Αραπάκης, Onur Ozten, Omar Cuesta, Griset Ilinandaz

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης.
Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου.
Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης.
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Λύγδας.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.
Μουσική σήματος: Στέφανος Κορκολής.
Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου.
Διακόσμηση: Βαγγέλης Μπουλάς.
Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr