Η Μηχανή του Χρόνου–«Δημήτρης Πουλικάκος: Ο “γερόλυκος” του ελληνικού ροκ» 03Αυγ2017

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Στην εκπομπή ο Δημήτρης Πουλικάκος εμφανίζεται να μιλά στον Χρίστο Βασιλόπουλο σε συνεντεύξεις που έδωσε τα τελευταία τρία χρόνια και να ανοίγει όλα τα «ευαίσθητα» κεφάλαια της διαδρομής του.

Οι ευκατάστατοι γονείς του ήταν γιατροί και τον προόριζαν για διπλωμάτη. Αυτός όμως, έζησε μια άλλη ζωή γεμάτη μουσική, ανατροπές και αναζητήσεις.Τα πρώτα χρόνια τα πέρασε στο μεγαλοαστικό Κολωνάκι, πήγαινε σχολείο στο Αμερικανικό Κολέγιο και έμαθε να μιλά πέντε γλώσσες. Ήταν ανιψιός του πρωθυπουργού Παναγιώτη Κανελλόπουλου και εξάδελφος του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Έζησε όμως και πικρίες, καθώς φυλακίστηκε άδικα, κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός στη δήθεν δολοφονία της πρώην γυναίκας του στην Ολλανδία. Στην εκπομπή, εκτός από τον Δημήτρη Πουλικάκο, μιλούν η ραδιοφωνική παραγωγός Θέκλα Τσελέπη, ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός, ο ηθοποιός Άλκης Παναγιωτίδης, ο μουσικός Δημήτρης Πολύτιμος, ο ζωγράφος Νίκος Λυμπερόπουλος, ο λογοτέχνης Νάνος Βαλαωρίτης, ο δημοσιογράφος Μανώλης Νταλούκας, ο μουσικός Βασίλης Σπυρόπουλος και ο απόφοιτος του Λυκείου Ζωγράφου, Παναγιώτης Βασιλαντωνάκης.

Αρχισυνταξία: Δημήτρης Πετρόπουλος
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κακαβιάς
Μοντάζ: Διονύσης Βαρχαλαμάς
Εκτέλεση παραγωγής: Κατερίνα Μπεληγιάννη- ΚaBel

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr