Η Βουλή τηλεόραση στη μάχη των Ευρωεκλογών (15/05/2019)

Το Debate των κορυφαίων υποψηφίων για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα με­ταδοθεί από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής την Τετάρτη 15/5 από τις 22.00 έως τις 23.00 ώρα Ελλάδας. Η μετάδοση θα γίνει σε απευθείας σύνδεση με την αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοι­νοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Θα προηγηθεί συζήτηση από τις 21:00 έως τις 22:00, με την Αλεξία Κουλούρη στο στούντιο να μεταδίδει το κλίμα από την προετοιμασία του Debate, καθώς και ρεπορτάζ, με φιλοξενούμε­νους τον Γιώργο Μοσχόβη, αναπληρωτή επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επι­τροπής στην Ελλάδα και τον Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη, εκπρόσωπο Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος δημόσιος διάλογος είναι ο μοναδικός, στον οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι κορυφαίοι υποψήφιοι για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που είναι οι:

Nico CUÉ – Ευρωπαϊκή Αριστερά (EL), Ska KELLER – Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα (EGP), Jan ZAHRADIL – Συμμαχία των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στην Ευρώπη (ACRE), Margrethe VESTAGER – Συμμαχία των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE), Manfred WEBER – Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (EPP) και Frans TIMMERMANS -Κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (PES).

Το Debate θα επικεντρωθεί στα θέματα: «Η Ευρώπη μου: Τι σημαίνει για μένα;», «Περιβάλλον» και «Οι αξίες μας και ο κόσμος».

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr