Η ζωή είναι στιγμές – «Σωτήρης Τσαφούλιας» | 12/11/2019 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Κεντρικός άξονας της εκπομπής, είναι η επαναγνωριμία ενός σημαντικού προσώπου από τον καλλιτεχνικό χώρο, που μας ταξιδεύει σε στιγμές από τη ζωή του.
Άλλες φορές μόνος κι άλλες φορές με συνεργάτες και φίλους, οδηγεί τους τηλεθεατές σε γνωστά αλλά και άγνωστα μονοπάτια της πορείας του.
«Σωτήρης Τσαφούλιας»
Καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», που μεταδίδεται την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2, είναι ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας.
Ο δημιουργός της ταινίας και της σειράς «Έτερος Εγώ», αφηγείται στιγμές της σκηνοθετικής του πορείας. Επίσης, εξηγεί γιατί κάνει ταινίες αμιγώς αστυνομικές και νουάρ, καθώς εδώ και πολλά χρόνια είναι ο μοναδικός που ασχολείται μ’ αυτό το είδος.
Μαζί του οι υπέροχοι φίλοι και συνεργάτες του: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης, Τάσος Νούσιας και Κατερίνα Διδασκάλου.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Ανδρέας Ροδίτης.
Σκηνοθεσία: Πέτρος Τούμπης.
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος.
Σκηνογράφος: Ελένη Νανοπούλου.
Επιμέλεια γραφικών: Λία Μωραΐτου.
Μουσική σήματος: Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr