Κάρτα Μέλους : Συ-σκέψεις για την Ευρώπη στο τέλος του χρόνου (23/12/2017)

Αρχισυνταξία -Δημοσιογραφική επιμέλεια – Παρουσίαση: Ματρώνη Δικαιάκου
Σκηνοθεσία: Πανδώρα Ξαρχάκου
Επιμέλεια παραγωγής : Ελευθερία Μελενίκου

Κάθε Κυριακή στις 12:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 18.00.
Διάρκεια: 90΄

Εβδομαδιαία εκπομπή με θέμα που αφορά στη ζωή μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επιλέγοντας ένα όνομα «υπαινικτικό», η εκπομπή αυτή που επί περίπου 10 χρόνια ήδη ασχολείται με τη ζωή μας στην Ευρώπη, αποσκοπεί στο να κάνει εκ νέου τις συστάσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τρόπο ζωντανό και επικοινωνιακό, φιλοδοξεί να διαφοροποιηθεί από τα μέχρι σήμερα πρότυπα.
Σε πρώτους ρόλους οι Έλληνες ευρωβουλευτές, οι γνώστες των εκάστοτε θεμάτων, οι Έλληνες πολίτες, αλλά και το ίδιο το Κοινοβούλιο μέσα από σημαντικές συνεδριάσεις, ή άλλες θεσμικές του διαδικασίες που η «Κάρτα» μεταδίδει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα.
Εντός έδρας, αλλά και στις δύο έδρες του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες η “Κάρτα” σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις.

Το 2008, η Ματρώνη Δικαιάκου τιμήθηκε με τον έπαινο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και το 2016, με το Ευρωπαϊκό Βραβείο “Κωνσταντίνος Καλλιγάς’.

Επικοινωνία: kartamelous@parliament.gr

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr