Κάρτα Μέλους: Με αφορμή την Ολομέλεια του Δεκεμβρίου (15/12/2018)

Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ επιστρέφει νοερά στο Στρασβούργο για την ανασκόπηση μερικών από τα πιο σημαντικά θέματα της τελευταίας, μεγάλης ολομέλειας για το 2018.
Στην ημερήσια διάταξη, η ομιλία του προέδρου της κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη σε ειδική συνεδρίαση για το μέλλον της Ευρώπης, οι παρεμβάσεις και οι ερωτήσεις των Ελλήνων ευρωβουλευτών για την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, ο απόηχος της συμφωνίας των Πρεσπών, το BREXIT η επίθεση εναντίον της χριστουγεννιάτικης αγοράς του Στρασβούργου, τα «κίτρινα γιλέκα» και οι πρόνοιες για τους εργαζόμενους υπό εν δυνάμει ανθυγιεινές συνθήκες.
Η Ματρώνη Δικαιάκου υποδέχεται τον επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, την επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΕΛΙΑΣ Εύα Καϊλή, τον ευρωβουλευτή της «Ελλάδας ο Άλλος δρόμος» Νότη Μαριά και το Μέλος του τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Τριγάζη.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr