Κατασκευή νέων κολυμβητηρίων και ανακαίνιση των υπαρχόντων

Σύμβαση για την ανακαίνιση/ανακατασκευή και την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου, υπογράφηκε μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του διεθύνοντα συμβούλου της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου, και της διοίκησης του ΟΑΚΑ. Η υπογραφή της σύμβασης έγινε σε ειδική εκδήλωση, στην ανοιχτή πισίνα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, και αποτελεί συνέχεια του μηνμονίου συναντίληψης μεταξύ Πολιτείας και Lamda Development, αναφορικά με το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού.
Οι εργασίες θα αρχίσουν από την επόμενη εβδομάδα και το χρονοδιάγραμμα προβλέπει την ολοκλήρωσή τους εντός πέντε μηνών, προκειμένου να προλάβουν να χρησιμοποιηθούν από αθλητές και αθλήτριες που θα προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αφού επανέλαβε ότι η αξιοποίηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων που μαραζώζνουν, βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της Κυβέρνησης, τόνισε ότι με τη σύμβαση αυτή, “… το Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου θα γίνει επιτέλους στην πράξη Ολυμπιακό Κέντρο”.
Για την “αρχή μίας νέας ιστορικής περιόδου για το ΟΑΚΑ” έκανε λόγο ο διευθυντής συντονιστής του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, Κωνσταντίνος Χαλιορής, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσσέας Αθανασίου, επισήμανε ότι “η αναβάθμιση του ΟΑΚΑ αποδεικνύει ότι τα οφέλη από τα έργα στο Ελληνικό αγγίζουν όλους τους πολίτες της Αττικής”.
ΑΠΕ ΜΠΕ/ Βίντεο: Αλέξανδρος Ρεμούνδος

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr