Ελλάδα: Ένας χρόνος από το «μαύρο» στην ΕΡΤ

Ένας χρόνος πέρασε από το λουκέτο στην ΕΡΤ. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ανάμεσά τους και πολλοί πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

«Αυτό που παραμένει ένα χρόνο μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι το αίτημα όχι μόνο των πρώην εργαζομένων, αλλά και του κόσμου για μια ελεύθερη και τεκμηριωμένη ενημέρωση» δήλωσε η Μαρίνα Δεμερτζιάν, πρώην εργαζόμενη στην ΕΡΤ.

Πολλοί από τους πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ συνεχίζουν να εκπέμπουν πρόγραμμα μέσω του ΕΡΤ open με τα γραφεία τους να βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Ραδιομέγαρο.

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι, που αυτοί που αποφασίσαμε να αγωνιστούμε ενάντια σε αυτό το πραξικόπημα που έγινε στις 11 Ιουνίου, αντέχουμε ένα χρόνο μετά και συνεχίζουμε και όχι μόνο συνεχίζουμε, αλλά θεωρούμε ότι έχουμε δείξει έναν εναλλακτικό δρόμο» δήλωσε ο Νίκος Μιχαλίτσης πρώην διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της ΕΡΤ.

euronews (στα ελληνικά)

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2014

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr