«Μιλάμε για το περιβάλλον – Συμμετέχουμε ενεργά» : Επεισόδιο 2

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς WWF podcasts με τίτλο “Μιλάμε για το περιβάλλον – Συμμετέχουμε ενεργά”, η Άννα Βαφειάδου, δικηγόρος και νομική συνεργάτης στο WWF Ελλάς και η Εύα Δημητριάδη, δικηγόρος και εθελόντρια στο WWF Ελλάς, δημόσιους υπαλλήλους υπηρεσιών που δέχονται αιτήματα πολιτών για περιστατικά υποβάθμισης του περιβάλλοντος. Οι προσκεκλημένες ομιλήτριες μοιράζονται από καρδιάς τις εμπειρίες, τα διδάγματα και τις συμβουλές τους, καλώντας τους συμπολίτες τους να συμμετάσχουν κι αυτοί στο συλλογικό αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση του επεισοδίου:
Τις προσκεκλημένες ομιλήτριες δημοσίους υπαλλήλους. Ειδικότερα, (με αλφαβητική σειρά) την κα Βαβαδάκη Κατερίνα (Αν. Προϊστάμενη του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας της Π.Ε. Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης), τον κ. Βούρο Παναγιώτη (Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας), και τον κ. Μεραμβελιωτάκη Γιάννη (Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης).
Την Εύα Δημητριάδη (δικηγόρος Αθηνών), και τη Φωτεινή Βρεττού (βιολόγος και τοπογράφος), εθελόντριες της νομικής ομάδας υποστήριξης πολιτών του WWF Ελλάς για τη σημαντική συμβολή τους στον σχεδιασμό και παραγωγή του επεισοδίου.
Τον Νίκο Λαμπρινό για την πρωτότυπη σύνθεση της μουσικής του σήματος.
Την Σμαράγδα Νιτσοπούλου (Digital Marketing Officer στο WWF Ελλάς), για το μοντάζ των podcast.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr