Ο δικηγόρος της οικόγενειας Κατσίφα στην ΕΡΤ για τις εξελίξεις στην υπόθεση | 5/11/18 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Θολό τοπίο εξακολουθεί να υπάρχει όσον αφορά στην υπόθεση θανάτου του Κώστα Κατσίφα, ενώ δεν έχει δοθεί ακόμη η σορός του στους οικείους του. Ο δικηγόρος της οικογένειας Ευθύμιος Ναυρίδης μίλησε στην ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ στην ΕΡΤ1 για τις εξελίξεις στην υπόθεση, σημειώνοντας ότι την περασμένη Πέμπτη υποβλήθηκε αίτηση στην Εισαγγελία Τιράνων ώστε να παραδοθεί ο νεκρός στους οικείους του και αντί γι’ αυτό κάλεσε τον πατέρα του να δώσει εξηγήσεις και μετά κάλεσε και την πρώην σύζυγο του Δημήτρη Κατσίφα για κατάθεση. Η έρευνα της Εισαγγελίας δεν έχει να περιμένει κάτι άλλο δεδομένου ότι πέρασε και το Σαββατοκύριακο και εκτίμησε ότι το αίτημα θα ικανοποιηθεί μέχρι αύριο.
Σημείωσε δε ότι δεν έγινε νωρίτερα γιατί οι αλβανικές αρχές φοβόντουσαν ότι αν γινόταν η κηδεία του Κατσίφα το Σαββατοκύριακο θα υπήρχαν επεισόδια. Ο κ. Ναυρίδης ανέφερε ότι πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση καθώς υπάρχει μειονότητα στην Αλβανία και λόγω της εθνικής εορτής υπήρχε μεγάλη ένταση.

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr