«Ο Δρόμος για τα ΙΡΙΣ» κάθε βράδυ στις 23:00 από την ΕΡΤ2 | Τrailer | 06/04/20 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Νέα καθημερινή εκπομπή για τα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Φέτος, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου αποφάσισε να προσπεράσει τα εμπόδια και να παρακάμψει τις δυσκολίες, γιορτάζοντας μια εξαιρετική κινηματογραφική χρονιά… εξ αποστάσεως. Έτσι, πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες με live streaming και αντίστοιχα θα προχωρήσει τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020 με την ανακοίνωση των βραβείων, όπως θα τα αναδείξουν τα μέλη της.

«Ο Δρόμος για τα Ίρις», η νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 για τα Βραβεία ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, θα αποπειραθεί να μειώσει τις αποστάσεις μεταξύ υποψηφίων και κοινού, αλλά και μεταξύ της κινηματογραφικής αίθουσας και των θεατών, αυτές τις δύσκολες μέρες της παραμονής στα σπίτια.

Σ’ έναν αγώνα δρόμου παρέα με τους περισσότερους υποψήφιους, ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος θα παράξει εξ’ αποστάσεως με τη βοήθεια της τεχνολογίας 10 εκπομπές για τις υποψήφιες ελληνικές ταινίες της χρονιάς, και, μετά την ανακοίνωση των βραβείων, θ’ ακούσει τις πρώτες σκέψεις των βραβευμένων!

Πρόκειται πιο πολύ για ένα πρωτότυπο πείραμα, παρά για μια ειδική εκπομπή: ένα πρότζεκτ που το ορίζει ο χρόνος και η ειδική συνθήκη, και το τοποθετεί στο εδώ και τώρα. Ακολουθώντας το λαμπρό παράδειγμα των Ελλήνων κινηματογραφιστών, που σε κάθε δυσκολία βρίσκουν άμεσα λύση, και πολύ συχνά μετουσιώνουν ανορθόδοξες καταστάσεις σε ευκαιρίες, η ΕΡΤ συντονίζεται με την αμεσότητα, το ταλέντο και την εφευρετικότητά τους.

Από τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 και για 10 μέρες, η ειδική εκπομπή «Ο Δρόμος για τα ΙΡΙΣ» κάθε βράδυ στις 23:00 από την ΕΡΤ2.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία-σκηνοθεσία-μοντάζ-παραγωγή: Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος.

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ΜένουμεΣπίτι, #ΜένουμεΕΡΤ, #menoumespiti

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr