Ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής τιμά τη μνήμη του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας

Ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων τιμά τη μνήμη του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, προβάλλοντας απόψε στις 23.00, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής, τη συνέντευξη που είχε παραχωρή­σει ο εκλιπών στην Αλεξία Κουλούρη.

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη στο Κα­νάλι της Βουλής, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Ελλάδα για να παραλάβει το βραβείο της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία το 2009.

Στη συνέντευξή του αναφέρεται στους δεσμούς του με την Ελλάδα και τον Κωνσταντίνο Κα­ραμανλή, στην ελληνική παιδεία που έλαβε και στη σταθερή ελληνογαλλική συμμαχία, ενώ θί­γει και προβλήματα της σύγχρονης Ευρώπης.

Η συνέντευξη του Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, αλλά και την ένταξη της χώρας μας στην Ε­ΟΚ, θα μεταδοθεί σε επανάληψη και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 17.00.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr