Οι «Απροσάρμοστοι» για τον Παύλο Σιδηρόπουλο | 05/12/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατο του Παύλου, τα 3 μέλη του συγκροτήματος «Απροσάρμοστοι» που βρέθηκαν δίπλα του την τελευταία δεκαετία και που όπως ο ίδιος έλεγε, ζούσαν μαζί του «την κόλαση και την ανάσταση», ανατρέχουν στο παρελθόν αναζητώντας τον μέσα από εικόνες και στιγμές που μοιράστηκαν μαζί του.

Κυριάκος Δαρίβας, Οδυσσέας Γαλανάκης, Αλέκος Αράπης: «-Το όνομα ‘Οι Απροσάρμοστοι’ βγήκε από τη μητέρα του Παύλου. Ψαχνόμασταν έντονα, έπεσε η ερώτηση και η μάνα του είπε: «Πες τα, απροσάρμοστα, δεν τους βλέπεις πως είναι;’’.

-Ήταν και είναι ένας τύπος sui generis ό,τι και αν περικλείει αυτό, σε όλους τους τρόπους έκφρασής του.
-Η mainstream σκηνή, μας θεωρούσε underground και η underground σκηνή, μας θεωρούσε mainstream. Δεν υπήρχε κάπου να σταθούμε και να ανήκουμε.
Ήμασταν μόνοι μας, όπως ήταν πάντα και ο Παύλος, μόνος του.
-Ήταν Πέμπτη, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Οδυσσέας. Μου λέει «Κάθεσαι;». Πάγωσα. Ακούμπησα πίσω στον τοίχο: «Ο Παυλάκης, μας την έκανε». «Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη».

Δείτε όλη την εκπομπή στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTFLIXofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/ertflixofficial/
Twitter: https://twitter.com/ERTflixOfficial

#ΕΡΤ #ERTFLIX #prosopika

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr