«Π.Ο.Π Μαγειρική» | Η ιστορία της Φέτας και οι ιδιαιτερότητές της! | 28/05/2020 | ΕΡΤ
Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «Π.Ο.Π. Μαγειρική» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει συνταγές με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομαστικής Προέλευσης και μας «ταξιδεύει» στην ιστορία του εκάστοτε υλικού. Παίρνοντας ως βάση την ελληνική φέτα, μας μεταφέρει στην απαρχή του τυριού πριν από 2000 χρόνια, φτάνει στο σήμερα και, συζητώντας με την διατροφολόγο Τίνα Αντωνίου, αναλύουν τα διατροφικά ευεργετήματα του εδέσματος αλλά και δίνουν απάντηση στο γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν καν να την πλησιάσουν!
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/
#ΕΡΤ