Παγκόσμια ανησυχία για τη μετάλλαξη του ιού | 21/12/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει μετά την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης του κορονοϊού, η οποία αρχικά εντοπίστηκε στη Μεγάλη Βρετανία.Η Γεωργία Γκιούλα, αναπλ. καθηγ. μικροβιολογίας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 για την εύλογη ανησυχία που έχουν προκαλέσει οι μεταλλάξεις του ιού και για το τι γνωρίζουν οι επιστήμονες μέχρι τώρα.

Αναφορικά με τις μεταλλάξεις του κορονοϊού η κ.Γκιούλα επισήμανε ότι από τις μελέτες που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την ισχύ των εμβολίων απέναντι στον μεταλλαγμένο ιό. Τα εμβόλια, που βασίζονται στη νέα τεχνολογία, μπορούν να προσαρμοστούν και δε θα έχουν πιθανότατα πρόβλημα με τη μετάλλαξη που παρατηρείται τόνισε και κατέληξε λέγοντας πως η βελτίωση στην εικόνα των κρουσμάτων δεν πρέπει να μας κάνει να εφησυχάζουμε.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr