Πατενταρισμένη φόρμουλα για σάλτσα από το ΑΠΘ | 23/12/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΠΘ είναι το πρώτο που αναπτύσσει μια βασική φόρμουλα σάλτσας, και καταφέρνει να την πατεντάρει.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr