ΠΟΠ Μαγειρική | Ανεβατό Γρεβενών – Ελαιόλαδο Λακωνίας – Ροδάκινα Νάουσας | 10/10/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Αυτό το Σάββατο, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου, μαγειρεύει αλμυρή κολοκυθόπιτα με κρεμμύδια και ανεβατό, σπανακόρυζο με ελαιόλαδο Λακωνίας και ζεστή ροδακινόπιτα με ροδάκινα Νάουσας.

Μαζί του, ο παραγωγός του ανεβατού Λάμπρος Χατζηζήσης μιλάει για τη διαδικασία παραγωγής του εκλεκτού τυριού που έχει ξεχωριστή θέση στο τραπέζι μας, ενώ ο διατροφολόγος Παναγιώτης Βαραγιάννης μας δίνει χρήσιμες διατροφικές για το ροδάκινο.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου.
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης.
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης.
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions.

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ΠοπΜαγειρική #PopMageiriki

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr