ΠΟΠ Μαγειρική | Πατάτες Νάξου, Ξινομυζήθρα Κρήτης, Ακτινίδιο Πιερίας | 25/10/20 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Και αυτή την Κυριακή, ο αγαπημένος σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει Αγνιόπιτες με Ξινομυζήθρα Κρήτης, Ψαροκροκέτες φούρνου με πατάτες Νάξου και Μους ακτινίδιο Πιερίας με γιαούρτι.
Στην παρέα, με χρήσιμες συμβουλές για την Ξυνομιζήθρα, θα είναι ο παραγωγός Νίκος Κραουνάκης, ενώ η διατροφολόγος Φανή Πρεβέντη, μας αναλύει διατροφικά την γευστική πατάτα Νάξου.
Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #PopMageiriki

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr