Πράσινη Συμφωνία, περιβάλλον και οι θάλασσές μας | 16/2-15:00-16:00

🗨️Θες να μάθουμε & να ρωτήσουμε για
🔄Κυκλική Οικονομία
🇪🇺 Πράσινη Συμφωνία
🌊θάλασσα
🐟Αλιεία

🗯️Και εμένα τί με αφορά ⁉️
🗨️Η υποβάθμιση του περιβάλλοντος & η πανδημία συνδέονται🌎Δεν σε νοιάζει ⁉️
💬Ίσως & να έχει νόημα…
🗓️Aύριο 16/2-15:00-16:00
🎦https://bit.ly/3rK4Rqw

Ο πρώτος διάλογος του Επιτρόπου με πολίτες στην Ελλάδα από την ανάληψη των καθηκόντων του, αποτελεί μέρος μίας σειράς δημόσιων συζητήσεων στα κράτη μέλη, στις οποίες ο ίδιος συμμετέχει προκειμένου να συζητήσει με τους πολίτες ζητήματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του, το Περιβάλλον, τους Ωκεανούς και την Αλιεία.
Τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν είναι η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, η Κυκλική Οικονομία, η ρύπανση της Θάλασσας και η Αλιεία.
Ο διάλογος με τον Β. Σινκέβιτσους «Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, το περιβάλλον και οι θάλασσές μας» λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.
13 συμμετέχοντες σε ζωντανή σύνδεση με τον Επίτροπο αλλά και όσοι πολίτες θέλουν να θέσουν το ερώτημά τους στον ίδιο, μέσω των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης της Αντιπροσωπείας, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις τοποθετήσεις του Επιτρόπου. Η εκδήλωση θα γίνει στα ελληνικά, ο Επίτροπος θα απαντάει ζωντανά στα αγγλικά ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη ελληνική μετάφραση των απαντήσεών του.
Επομένως, έχετε ραντεβού με τον Επίτροπο Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Αλιείας Βιργκίνιους Σινκέβιτσους, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου από τις 15:00 έως τις 16:00.
Τον διάλογο θα συντονίσει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κατερίνα Χριστοφιλίδου.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον διάλογο στο Facebook και το YouΤube ( https://www.youtube.com/user/EURepresentationGR )
#EUGreenDeal #EUdialogues

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολούθησέ μας στους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/
https://twitter.com/EEAthina
https://www.instagram.com/ee_athina/

Παρακαλούμε να σέβεστε τους όρους συμμετοχής και σχολιασμού στο κανάλι μας τους οποίους μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.youtube.com/user/EURepresentationGR/discussion?view_as=subscriber. Τα σχόλια και οι αναρτήσεις που δεν συμμορφώνονται με έναν ή περισσότερους από τους όρους αυτούς μπορούν να αφαιρεθούν. Η πρόσβαση των χρηστών μπορεί να ανασταλεί σε περίπτωση συνεχιζόμενων παραβιάσεων των όρων συμμετοχής.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr