Προϊόντα από την Κεντρική Μακεδονία «ταξιδεύουν» στην Ασία | 20/1/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Παραγωγή, τυποποίηση, προβολή. Σε αυτό το τρίπτυχο βασίζεται το τριετές πρόγραμμα για την προώθηση προϊόντων από την Κεντρική Μακεδονία, που ανέλαβε η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα εκτελείται σε συνεργασία με την Ισπανία και την Σλοβακία. Κάθε περιοχή έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό σε γεύση και ποιότητα. Ελιές, λάδι κρασί και τυροκομικά προϊόντα θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να εντάξουν στο διατροφολόγιο τους εκατομμύρια ανθρώπων στην Ιαπωνία και την Κίνα. Σειρά έχουν πιο ευαίσθητα προϊόντα, όπως κονσερβοποιημένα φρούτα, χυμοί και γαλακτοκομικά.

Σε χαλεπούς καιρούς αυτά ακούγονται ευοίωνα, αρκεί η ζήτηση να μην υπερβαίνει τις δυνατότητες παραγωγής, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται στην πολυπληθέστερη περιοχή του πλανήτη.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr