Προσχέδιο Προϋπολογισμού για το 2019.Δίκτυο Υδατοδρομίων και Αστικές Συγκοινωνίες.(04/10/2018)

Οι αναπτυξιακές προοπτικές για τη χώρα μας θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος», με την Αλεξία Κουλούρη. Η συζήτηση θα εστιάσει στο προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2019, στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται για τις συντάξεις, αλλά και στις εξελίξεις στην οικονομία, μετά τις αναταρά­ξεις σε χρηματιστήριο και τράπεζες αλλά και την κατάσταση στην Ιταλία. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο νόμο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για την δημιουργία υδατοδρο­μίων και τις αστικές συγκοινωνίες.

Στο στούντιο οι βουλευτές: ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ (ΣΥΡΙΖΑ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ), ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ (ΚΚΕ) και ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ (ΠΟΤΑΜΙ). Παρεμβαί­νουν ο Νικόλας Χαραλάμπους, Πρόεδρος της Hellenic Seaplanes και ο Αναστάσιος Γκόβας, Πρόεδρος της «Ελληνικά Υδατοδρόμια».

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr