ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με την Έλενα Κατρίτση | Καλεσμένη η Μαριώ Κωνσταντινίδου | 29/1, 23:00 | ΕΡΤ1

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Η Μαριώ έκανε στη ζωή της πάντα αυτό που ήθελε, αυτό που πίστευε και αυτό που αγαπούσε, όπως συμβαίνει με τις αυθεντικές ρεμπέτισσες. Πολλές οι δύσκολες στιγμές που έζησε. Δεν σταμάτησε, όμως, ποτέ να αγαπά το τραγούδι που μαζί με την οικογένειά της έχουν την πρώτη θέση στην καρδιά της. Περιγράφει όσα έζησε και αντιμετώπισε από τότε που ξεκίνησε να τραγουδά, μικρό κορίτσι μόλις δεκατριών χρόνων, παίζοντας ακορντεόν δίπλα στον πατέρα της. Θυμάται τους αγώνες που έδωσε αργότερα, τις δύσκολες αποφάσεις που πήρε, αλλά και πώς κατάφερε να τα βγάλει πέρα.
Για την Μαριώ Κωνσταντινίδου μιλούν ο Χρήστος Νικολόπουλος, με τον οποίο γνωρίστηκε όταν έκαναν και οι δύο τα πρώτα τους βήματα, ο Κώστας Μακεδόνας ο οποίος τη συνάντησε στο ξεκίνημά του, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Χάρης Ρώμας, ο στενός της συνεργάτης Δημήτρης Λίβανος και ο σύζυγός της, Δημήτρης. Η Μαριώ, θυμάται σημαντικές στιγμές της ζωής της αλλά και την πίκρα της μητέρας της που έχασε την δική της μητέρα στο ταξίδι προς τον Πειραιά, μετά την μικρασιατική καταστροφή, και στη συνέχεια είδε να την πετούν στη θάλασσα. Ύστερα, η οικογένεια σκόρπισε και μόλις λίγα χρόνια πριν βρέθηκε ξανά με τους συγγενείς της. Σε ένα πρόχειρο απολογισμό της ζωής που κάνει, η Μαριώ συγκινημένη λέει: «Αγαπώ το τραγούδι, αλλά μέσα μου η θλίψη δεν έχει φύγει. Αυτή είναι η αλήθεια. Ένας πόνος υπάρχει πάντα. Όμως, δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου. Με τα καλά της και τα άσχημά της. Και σε άλλη ζωή, πάλι θα τραγουδάω, θα τα λέω, θα τα χώνω, δεν θέλω να αλλάξω τίποτα. Έτσι κύλησε η ζωή μου, αυτή είναι η πορεία μου και έτσι θέλω να μείνει… Απλά δεν θα λυγίσω».

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX #Prosopika

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr