Πρώτη Μετα – Προγραμματική Αποστολή στην Ελλάδα και Ομιλίες Πολιτικών Αρχηγών στη ΔΕΘ (20/09/2018)

Εκπρόσωποι των κομμάτων σχολιάζουν πως διαμορφώνεται η κατάσταση στην οικονομία αλλά και το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας, στον απόηχο της πρώτης μετα-προγραμματικής επίσκεψης των κλιμακίων των Θεσμών στην Ελλάδα και τις εξαγγελίες από το βήμα της Διε­θνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Στο επίκεντρο, η ψήφιση της τροπολογίας για τον κατώτατο μισθό.

Στο στούντιο, οι βουλευτές Παναγιώτα Κοζομπόλη (ΣΥΡΙΖΑ), Μάξιμος Χαρακόπουλος (ΝΔ), Γιάννης Κουτσούκος (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ), Μανώλης Συντυχάκης (ΚΚΕ), Γιώργος Μαυρωτάς (ΠΟΤΑΜΙ), και Γιάννης Σαρίδης (ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) συζη­τούν με την Αλεξία Κουλούρη. Παρεμβαίνει, επίσης, ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Παναγιώ­της Σγουρίδης.

Με το βλέμμα στην κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού του κράτους για το 2019, αλλά και ενόψει του δημοψηφίσματος στη FYROM, η συζήτηση εστιάζει στους πολιτι­κούς συσχετισμούς που διαμορφώνονται σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και στο κάλεσμα για προοδευτικές συμμαχίες.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr