Ψυχολογική στήριξη σε παιδιά και ενήλικες | 16/2/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Ο εγκλεισμός, ο περιορισμούς των μετακινήσεων και η κοινωνική αποστασιοποίηση, που έγιναν η καθημερινότητα, λόγω της πανδημίας, αποτέλεσε πρόκληση για την ένωση επαγγελματιών ψυχικής υγείας. Τα μέλη της ένωσης είναι έτοιμα και προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε κάθε ενδιαφερόμενο, όπου και αν βρίσκεται. Σύνθημά τους δεν είσαι μόνος/η. Όπως εξηγεί η Αμαλία Ρέλλου Το Πρόγραμμα Παροχής Συμβουλευτικής Υποστήριξης ¨Μένουμε στο πλευρό σου¨, είχε λειτουργήσει εθελοντικά κατά το πρώτο κύμα του covid-19 μεταξύ Απριλίου –Ιούνιο, και επανενεργοποιήθηκε το Νοέμβριο με τα νέα μέτρα. Την άνοιξη ο κόσμος βίωνε μια ανησυχία, ενώ τώρα εκφράζουν τον φόβο τους για το μέλλον, τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και συχνά σωματοποιούν το άγχος τους.

Το πρόβλημα δεν γνωρίζει ηλικίες. Η ψυχική στήριξη, τηρουμένων των αποστάσεων, πραγματοποιείται με την χρήση των Διαδικτυακών Μέσων Επικοινωνίας ή του τηλεφώνου.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr