Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στα Χανιά | 10/2/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Ποτέ μη λες πως είναι αργά. Αυτό είναι το σύνθημα για εκπαιδευτικούς και μαθητές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων. Απευθύνεται σε όλους όσοι δεν κατάφεραν να σπουδάσουν στο Γυμνάσιο ή το εγκατέλειψαν. Το ταξίδι της μάθησης, με επιστροφή στα θρανία για δυο χρόνια. Το σχολείο δίνει την δυνατότητα απόκτησης τίτλου ισότιμου με απολυτήριο Γυμνασίου, αλλά δεν προσφέρει μόνο αυτό. Είναι η επιβράβευση, μια νέα αρχή, η ολοκλήρωση ενός ονείρου. Η εκπαιδευτικός Φρόσω Τζιαφάλια, μιλά για τον ζήλο των μεγαλύτερης ηλικίας μαθητών και την ικανοποίηση τους όταν κερδίζουν ένα στόχο ζωής. Οι ηλικίες των μαθητών είναι από 18 έως 67 ετών και πολλοί εξ αυτών συνεχίζουν τις σπουδές τους και στο λύκειο.

Το σχολείο άρχισε να λειτουργεί το 2006 και υπάγεται στην Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας. Σήμερα λόγω πανδημίας οι μαθητές της δεύτερης ευκαιρίας παρακολουθούν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr