«Σημείο Συνάντησης» | Καλεσμένοι: Νίκος Μουτσινάς – Θοδωρής Μαραντίνης | Δευτέρα 15/2, 00:15 | ΕΡΤ1

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Δύο άντρες με σπουδαία καριέρα, δύο άνθρωποι με αστείρευτο χιούμορ και δύο φίλοι που δεν χορταίνεις να παρακολουθείς να συζητούν, έρχονται αυτήν την Δευτέρα, 15.02, στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, στις 00.15. Οι δύο καλλιτέχνες δεν σταματούν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, παρασέρνοντας όποιον τους ακούει σε ασταμάτητα γέλια.
Ο αγαπημένος παρουσιαστής – ηθοποιός, Νίκος Μουτσινάς, μιλάει για την σχέση του με την επιτυχία, τις αλλαγές που παρατηρεί στον εαυτό του τα τελευταία χρόνια, τι αναζητά σε μια συναισθηματική σχέση σήμερα, ποια στοιχεία πρέπει να διαθέτει κάποιος για να τον θεωρεί φίλο του καθώς και τι επιθυμεί για το άμεσο μέλλον σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Ο Θοδωρής Μαραντίνης από την πλευρά του αποκαλύπτει με ποιον τρόπο θα γιορτάσουν οι Onirama τα 20 χρόνια παρουσίας τους στο τραγούδι, τις χαρές και τις δυσκολίες που είχε το συγκρότημα μέσα στα χρόνια, τι έχει αλλάξει στη ζωή του μετά τα lockdown, πώς είναι ως πατέρας ενώ εξηγεί και ποιος είναι ο ρόλος του στην προώθηση του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια, ώστε μετά από ένα διαζύγιο οι μπαμπάδες να μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr